Η bboutiques.gr στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των πελατών της και με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων της και των υπηρεσιών της, ακολουθεί την παρακάτω πολιτική επιστροφής των προϊόντων της.

Η bboutiques.gr  δέχεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παράδοση της παραγγελίας,  την επιστροφή μέσω courier ή με παράδοση στο χώρο μας, προϊόντα τα οποία κατά την κρίση του πελάτη πρέπει να επιστραφούν ΔΩΡΕΑΝ. Όμως, γίνονται δεκτά, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και μόνο όταν δεν έχουν υποστεί, χρήση, φθορά και αλλοίωση και απαραίτητα επιστρέφονται με την ίδια εταιρεία που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας.

ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  για την πρώτη παραγγελία σας κατόπιν συνέννοησης.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής είναι ΔΩΡΕΑΝ με την συνεργαζόμενη εταιρεία μας ειδάλλως επιβαρύνουν τον πελάτη σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική της μεταφορικής εταιρείας που θα χρησιμοποιήσει, αν επιλέξουν να τα επιστρέψουν με διαφορετική από την συνεργαζόμενη εταιρεία.

Σε κάθε άλλη περίπτωση περίπτωση το προϊόν(-ντα) που επιστρέφονται δεν θα γίνονται δεκτά.

Για κάθε επιστροφή, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά αποκλειστικά ισάξιου ποσού ανάλογη αγορά ή αντικατάσταση του ίδιου προϊόντος (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα ή stock).